€ 25.-
Wegwijzer in het verkeer personenauto
Dit boek bevat de volledige verkeerstheorie met de praktijk die is afgestemd op het CBR theorie-examen en de rij-procedure. Het boek bevat veel foto's, tekeningen, cartoons en ruim 200 studievragen. De antwoorden zijn los toegevoegd. Met steunkleuren is onderscheid gemaakt tussen hoofdregels, samenvattingen en de praktijk. Extra handig: de bordenbijlage is een bijlage achter in het boek met alle borden en hun betekenis!


€ 25.-
Examentraining personenauto 535
Examentrainingsboek met 535 examentrainingsvragen verdeeld over 5 thematrainingen en 5 examentrainingen. In 4 thematrainingen wordt aandacht besteedt aan verkeersregels en verkeersinzicht (elk 40 vragen). Om uw bordenkennis te testen is er een speciale bordentraining van 50 vragen is. Elke examentraining heeft in totaal 65 vragen verdeeld gevaarherkenning (25 vragen), verkeersregels (30 vragen) en verkeersinzicht (10 vragen). Hierdoor krijgt u een realistisch beeld van de manier van examineren bij het CBR.

Het CBR theorie-examen bestaat uit totaal 65 examenvragen en bestaat uit drie onderdelen:

  • Gevaarsherkenning
  • Kennis van de verkeersregels
  • Kennis van en inzicht in verkeersrisico's


Onderdeel 1 bestaat uit 25 vragen over gedragskeuze bij gevaarsherkenning. Tijdens het examen krijgt u de vraag niet te horen. U ziet alleen een foto en moet binnen 8 seconden beslissen welk antwoord u geeft.

De onderdelen 2 en 3 vormen samen de overige 40 vragen. Het betreft hier multiple choice vragen, open vragen en ja/nee-vragen.

U bent voor het examen geslaagd indien u:

  • 12 vragen goed heeft (van de 25) van het onderdeel
    gevaarsherkenning
  • 35 vragen goed heeft (van de 40) van de onderdelen verkeersregels
    en verkeersrisico's

   Het theoriecertificaat heeft een geldigheidsduur van 1 jaar.

THEORIE ONLINE.  http://www.opleidingb.nl/cursist.php     

   

to Top of Page
Autorijschool-rijschool-Delft-Den Haag,